Opdrachtgevers

Nederlandse Hartstichting en De Hart&Vaatgroep

Praktijkgericht onderzoek en advies ter verbetering van de communicatie. Tijdens het onderzoek zijn de behoeften en knelpunten die ervaren worden bij de communicatie tussen de cardioloog en zijn patiënt in kaart gebracht. Het eerste kwantitatief onderzoek is vanuit het patiëntenperspectief,het tweede kwalitatief vervolgonderzoek is vanuit het cardiologenperspectief. Beide onderzoeken zijn gepubliceerd op de website van De Hartstichting en het blad Vida van De Hart&Vaatgroep. Lees hier of hier de beide onderzoeken.

 

Leidsche Rijncollege Utrecht

  • Praktijkgericht onderzoek en advies ter verbetering van de begeleiding van de havo-, vwo- en gymnasiumleerlingen bij het kiezen van een vervolgstudie. Daarbij is in kaart gebracht welke factoren van invloed zijn op de keuzegedrag van bovenbouwleerlingen.
  • Het geven van voorlichting over het belang van tutorale begeleiding van de docenten van de bovenbouwleerlingen. Daarbij is een presentatie en een voorlichtingsfolder gemaakt met onder andere concrete tips voor de tutor. Lees hier de voorlichtingsfolder.

 

Van de Groep & Olsthoorn

Het doen van een assessment bij kandidaten voor een management- en directiefuncties, waarbij gebruik is gemaakt van assessment tools en psychologische tests.

 

Mazda Nederland

Praktijkgericht onderzoek en advies voor het vergroten van het marktaandeel van de Mazda MX-5 cabriolet in Nederland.

 

Hogeschool Leiden

  • Training effectief vergaderen ten behoeve van het studentenpanel van de afdeling toegepaste psychologie en training personal branding aan toegepast psychologen tijdens verschillende symposia.
  • Loopbaancoaching voor langstudeerders.

 

Buurtbemiddeling Stichtse Vecht

  • Trainingen conflicthantering en interculturele communicatie
  • Buurtbemiddelaar bij conflicten tussen buren.

 

Stichting Veilig Onderwijs

Bestuurslid en toegepast psycholoog, assessen en werven van teamleden.

 

 

 

Heeft u vragen over mijn werkwijze of opdrachten? Neem dan contact met mij op.