Referenties

Kitty heeft mij begeleid in de zoektocht naar mijn drijfveren, kwaliteiten en geluksfactoren. Kitty is een enthousiast persoon, die oprecht geïnteresseerd in je is. Tijdens onze sessies bood ze een luisterend oor en heeft ze mij handvatten gegeven om na te denken over mijn kwaliteiten en bezig te zijn met wat mij gelukkig maakt. Tijdens onze sessies creëerde ze een vertrouwde omgeving, wat erg fijn praat. Ook maakte ze gebruik van psychologische tests en gaf ze veel uitleg, wat ik erg prettig vond. Ik beveel Kitty zeker aan als coach, ze heeft me in beweging gebracht!

T.T.

 


Kitty heeft een duidelijke bijdrage geleverd aan de organisatie. Ik heb haar ervaren als een betrokken, hard werkend en gedreven persoon. Ze laat niets aan het toeval over en vraagt door om tot een heldere situatie-analyse te komen. Haar aanbevelingen voor loopbaanoriëntatie en begeleiding op mijn school zijn onderbouwd door gedegen vooronderzoek. De aanbevelingen hebben een positieve bijdrage geleverd om bovenbouwleerlingen tot een overwogen vervolgstudiekeus te laten komen. Ze is iemand die door middel van het inzetten van onderbouwde interventies mensen in beweging kan brengen om te gaan voor datgene wat voor hen werkt. Ik kan haar van harte aanbevelen.

P. Verkaaik, schooldecaan Lijdsche Rijncollege Utrecht

 


Kitty neemt het roer niet van mij over tijdens een gesprek. Ze probeert ervoor te zorgen dat ik zelf de kans aan grijp om te veranderen. In mijn gesprekken met haar spiegelt ze steeds mijn antwoorden en bedenkingen over een door mij geschetste situatie. Zo kreeg ik zelf inzicht in mijn gedrag en patroon. Ze is duidelijk, en weet me op mijn plek te zetten wanneer ik langs het antwoord probeer te praten.

Kitty heeft me geholpen met mijn klachten, maar heeft vooral aandacht besteed aan mij als persoon, om te kijken naar nieuwe mogelijkheden op de punten waar ik vast liep. Kitty gaf mij inzicht, perspectief en mogelijkheden om weer te leren voelen hoe ik nu echt ben. Mijn dromen kregen mede dankzij haar vorm, zodat ik ze kon verwezenlijken.

Kitty laat mij “mens” zijn met dromen om te verwezenlijken.

F. Meijers, MD pediatry UMCM